Categorii: Blog

AdUnity si publicitatea online

Incepem aici o serie de posturi referitoare la piata de publicitate din RO, informatii despre modul de functionare, ce tehnologie este utilizata, tendinte, sfaturi, precum si alte barfe si susanele. O sa incercam sa folosim un limbaj cat mai simplu, celor avansati  in ale online advertising-ului le cerem scuze anticipat daca nu vom fi prea stiintifici si nu ne vom ridica la nivelul asteptarilor lor, iar cei mai novice speram sa-si faca o idee cat mai cuprinzatoare despre cele prezentate. Ne scuzati erorile de exprimare, speram sa facem cat mai putine, nu suntem jurnalisti, scopul principal este de a aduce un plus prin expunerea unor lucruri insuficient de bine cunoscute, chiar si de cei implicati in industria cu pricina. Promitem sa fim cate se poate de transparenti si sa nu debitam bullshit-uri.

Cine suntem? O echipa pasionata de tehnologie pentru mediul digital web, de peste 10 ani impreuna.

Ce facem? Solutii pentru publicitatea online, si alte proiecte IT in zona de e-commerce, digital web services, erp, data.

Cine sunt clientii nostri? Publisher-ii, proprietarii site-urilor, regiile de vanzari si toti cei care gestioneaza campaniile/reclamele online care apar pe site-uri, lor le oferim serviciul de ad server for publisher (full stack). Advertiser-ului (agentii de publicitate, marketeri, magazine online, furnizori de servicii etc) ii oferim serviciul de ad server customizat astfel incat sa-si poata crea, livra si masura campaniile online pe care le ruleaza in paginile partenerilor de media, de orice natura: publisheri/detinatori de site-uri/exchange-uri, parteneri media samd.

Ce-am mai facut: am deschis o piata de publicitate online in 2014 – AdUnity AUX programatic, bazata in totalitate pe tehnologia AdUnity, aici se poate inscrie orice publisher sau detinator de site ce doreste sa-si monetizeze site-ul prin advertising, si orice advertiser/agentie de publicitate ce doreste sa promoveze produse/servicii/comunicate/etc. catre vizitatorii site-urilor inscrise in retea.

Sa pornim la drum…

Share
AdServing Factory

+15 ani impreuna in computer tehnology, digital marketing si servicii publishing. Experienta in tehnologie ad serving, Google DFP/AdX/DCM, openRTB, full stack, ad exchange, monetizare.

Nu se mai poate comenta.